Vervaet Paul

Advocatenkantoor

 
 

Advocatenkantoor Paul Vervaet

in Melle (Oost-Vlaanderen),

juridische expertise met

persoonlijke opvolging

 

1. Gespecialiseerd juridisch advies

Wanneer u in contact komt met gerechtelijke instellingen of te maken krijgt met een geschil dat niet onderling kan worden opgelost, hebt u nood aan helder en correct juridisch advies. Advocatenkantoor Paul Vervaet in Melle levert juridische bijstand in diverse domeinen van het recht.

 

Bewaren

2. Persoonlijke benadering met oog

    voor uw belangen

Als ervaren advocaten zullen wij steeds trachten de beste strategie te ontwikkelen voor uw situatie. Een overleg met de tegenpartij is hierbij onontbeerlijk. Als alle andere mogelijkheden zijn uitgeput, zullen we uw dossier met verve verdedigen tijdens een gerechtelijke procedure. Ons advocatenkantoor staat erom bekend elk dossier tot in detail te beheersen. Wij zorgen voor een persoonlijke opvolging van elke zaak.

 

 

Bouwrecht

 

 

Aannemingsrecht

 

Appartementsrecht

 

Huurgeschillen

 

Huurrecht

 

 

Verzekeringsrecht

 

Aansprakelijkheidsrecht

 

Verkeersrecht

3. Wie kan zich wenden tot het kantoor?

Advocatenkantoor Paul Vervaet in Melle beschikt over een ruime expertise binnen verschillende gerechtelijke domeinen. Onze cliënten zijn voornamelijk: particulieren, syndici, verenigingen van mede-eigenaars, aannemers (en andere ondernemingen), huurders en verhuurders.

4. Bent u op zoek naar betrouwbaar juridisch advies en gespecialiseerde rechtsbijstand?

Maak dan meteen uw afspraak bij ons kantoor. We zijn vlot bereikbaar en beschikken over een ruime parking voor onze cliënten.